Turistinė vienkartinė viza LR piliečiams (iki 30 d.)

Forminimo terminas

Kaina (Eur.)

3 d.d.

118

10 k.d.

77

    Reikalingi dokumentai :

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galit įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).

  

Turistinė 1-kartinė neįgaliems LR piliečiams (iki 30 dienų)

Forminimo terminas

Kaina (Eur.)

Papildomi dokumentai

3 d.d.

118

Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų kalbą, patvirtintas notaro.

10 k.d.

20

 Reikalingi dokumentai :

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galite įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).


Komercinė 1-kartinė/ 2-kartinė (iki 3 mėn.)

Forminimo terminas

1-kartinė kaina (Eur.)

2-kartinė   kaina (Eur.)

11 k.d.

98

98

 Reikalingi dokumentai :

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galite įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).


Komercinė daugkartinė (kas turėjo Rusijos vizą ir važiavo 2018-2019 m., bet ne seniau nei prieš 12 mėn.)

Forminimo terminas

3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)

6 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)

12 mėn (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)

9 d.d.

130 Eur

130 Eur

130 Eur

 Reikalingi dokumentai:

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai),;
  • jei ankstesnė viza sename pase reikalingos seno paso, vizos ir paskutinių štampų kopijos
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galite įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).


Komercinė daugkartinė (kas neturėjo Rusijos vizos)

Forminimo terminas

3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)

6 mėn. (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)

12 mėn. (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)

20 k.d.


25 k.d.

35 k.d.

160 Eur

160 Eur

160 Eur

 Reikalingi dokumentai :

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galite įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).


Su savo iškvietimu 12 mėnesių daugiakartinė (FMS):

Forminimo terminas

Kaina (Eur)

3 d.d.

120

8 d.d.

80

 Reikalingi dokumentai:

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm.(atitinkanti kliento dabartinį amžių, jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (galite įsigyti ir pas mus);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).
  • iškvietimas.

Pastabos:

  • Vizos užsakymo diena į vizos forminimo laiką neskaičiuojama;
  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi. Kainas ir forminimo terminus tikslinkite biure

 

 Dokumentai vizai gauti priimami iš anksto sutartu laiku tel. +37067636492, arba el.paštu vizanamb@gmail.com


LAUKIAME JŪSŲ ! MUMS MALONU JUS APTARNAUTI !


Sukurta su „Mozello“ - lengviausia svetainių kūrimo priemone.

 .