Nuo Liepos 24d. KIEKVIENAS ASMUO norintis gauti KINIJOS vizą, privalės atvykti į konsulatą ir palikti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus). Priimami asmenys bus TIK iš anksto užsiregistravę (registraciją mes sutvarkome).


 Vizų klasifikacija

3-4 d.d.

7 d.d.       

Vienkartinė iki 3 mėn.

(šalyje galima išbūti iki 30d.)                            

 

-

 

115 (Eur)

Dvikartinė iki 6 mėn.

(šalyje galima išbūti 2kartus iki 30d.)

 -


125 (Eur)

 Pastaba: konsulate dokumentai priimami ANTRADIENIAIS ir KETVIRTADIENIAIS nuo 09:00-11:00

 Reikalinga:

-pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos pabaigos);

-1 spalvota nuotrauka (3,50X4,50cm), nesenesnė kaip 6mėn.

-Anketiniai duomenys (anketą atsiūsime el.paštu)

-aviabilietų rezervacijos kopija

-viešbučio rezervacijos kopija

-draudimas (galite įsigyti biure)

PATEIKTA PARAIŠKA VIZAI GAUTI DAR NEREIŠKIA, KAD JŪSŲ PRAŠYMAS IŠDUOTI VIZĄ BUS PATVIRTINTAS.

 VIZOS IŠDAVIMO/NEIŠDAVIMO KLAUSIMĄ SPRENDŽIA KINIJOS AMBASADOS KONSULINIO SKYRIAUS DARBUOTOJAI.                  


Dokumentai vizai gauti priimami iš anksto sutartu laiku tel. +37067636492, arba el.paštu vizanamb@gmail.com


LAUKIAME JŪSŲ ! MUMS MALONU JUS APTARNAUTI !


Sukurta su „Mozello“ - lengviausia svetainių kūrimo priemone.

 .