Baltarusijos vienkartinė, dvikartinė viza LR piliečiams (iki 30 d.)

 Vizos kategorija per 3 d.d., kaina (Eur.) per 6 d.d., kaina (Eur.)
 Vienkartinė iki 30 k.d. privati arba dalykinė 65 40
 Dvikartinė  iki 30 k.d. privati arba dalykinė 85 50
 Vienkartinė iki 7 k.d. (turistinė)  82 62
 Grupinė iki 30 k.d. ( min. 5 žmonės)  teirautis biure

Reikalingi dokumentai:

1.- pasas (privalo būti tvarkingas, galioti ne mažiau nei 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos)

2.- 1 nuotrauka (3,5x4,5,spalvota, matinė, baltame fone, veidas nuotraukoje turi užimti 70-80%)

3.- draudimas (galite įsigyti biure)

4. - tikslūs anketiniai duomenys (adresas, darbovietė, pareigos, mergautinė pavardė jei moteris pakeitusi pavardę, gimimo vieta, sutuoktinio vardas, pavardė, pilna gimimo data)

5.- užsakant privačią vizą, privalote nurodyti: vardą, pavardę, adresą Baltarusijoje ir tel. Nr, asmens, pas ką vykstate. 

6.- užsakant dalykinę vizą, privalote nurodyti: firmos pavadinimą, adresą , telefono numeri ir duomenis į kurią vykstate, viešbučio rezervacijos kopija.

7. - vaikams reikalinga: gimimo liudijimo kopija ir originalas, abiejų tėvų pasų kopijos, jei tėvai išsiskyrę ištuokos liudijimo kopiją.


Baltarusijos tranzitinė viza LR piliečiams

 Vizos kategorija                                          per 3dd., kaina (Eur)      per 6dd., kaina (Eur)   
 Tranzitinė dvikartinė 45 35
 Tranzitinė daugkartinė 85 50

Reikalingi dokumentai:

1.- pasas (privalo būti tvarkingas, galioti ne mažiau nei 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos)

2.- 1 nuotrauka (3,5x4,5,spalvota, matinė, baltame fone, veidas nuotraukoje turi užimti 70-80%)

3.- draudimas (galite įsigyti biure)

4. - užsakant tranzitą į Ukrainą privalote pateikti Ukrainos piliečio paso kopiją, nurodyti jo gyvenamą adresą ir telefono numerį

5. - vaikams reikalinga: gimimo liudijimo kopija ir originalas, abiejų tėvų pasų kopijos, jei tėvai išsiskyrę ištuokos liudijimo kopiją.

 

Baltarusijos daugkartinės vizos LR piliečiams

 Vizos kategorija                                          per 3dd., kaina (Eur)      per 6dd., kaina (Eur)   
 Daugkartinė 1 mėn. (privati/dalykinė) 142 80
 Daugkartinė 3 mėn. (dalykinė) 145 85
 Daugkartinė 12 mėn.  (dalykinė/gim.ryšiai) teirautis biure teirautis biure

Reikalingi dokumentai:

1.- pasas (privalo būti tvarkingas, galioti ne mažiau nei 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos)

2.- 1 nuotrauka (3,5x4,5,spalvota, matinė, baltame fone, veidas nuotraukoje turi užimti 70-80%)

3.- draudimas (galite įsigyti biure)

4. - tikslūs anketiniai duomenys (adresas, darbovietė, pareigos, mergautinė pavardė jei moteris pakeitusi pavardę, gimimo vieta, sutuoktinio vardas, pavardė, pilna gimimo data)

5.- užsakant privačią vizą, privalote nurodyti: vardą, pavardę, adresą Baltarusijoje ir tel. Nr, asmens, pas ką vykstate. 

6. - vaikams reikalinga: gimimo liudijimo kopija ir originalas, abiejų tėvų pasų kopijos, jei tėvai išsiskyrę ištuokos liudijimo kopiją.

7.- užsakant dalykinę vizą, privalote nurodyti: firmos pavadinimą, adresą , telefono numeri ir duomenis kur apsistosite. 

8.-užsakant daugkartinę vizą, reikalingi papildomi dokumentai. Teirautis biure.

 

PASTABA

Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą. 

  • pasas turi  galioti  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • pase turi būti ne mažiau  nei  2  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus" ar  „paso      galiojimas"  vizos neklijuojamos).
  • vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas
  • BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus.
  • vizos (išskyrus tranzitinių) galioja pagal draudimo poliso trukmę.
  • Paskutinio mėnesio darbo dieną Baltarusijos Ambasada nedirba.


Dokumentai vizai gauti priimami iš anksto sutartu laiku tel. +37067636492, arba el.paštu vizanamb@gmail.com

LAUKIAME JŪSŲ ! MUMS MALONU JUS APTARNAUTI !

 

Sukurta su „Mozello“ - lengviausia svetainių kūrimo priemone.

 .