Uzbekistano vienkartinė turistinė viza LR piliečiams

VIZOS KATEGORIJA

7-9DD

8-13DD

TURISTINĖ   vienkartinė   iki 7d.

 

155

TURISTINĖ   vienkartinė   iki 15d.

 

160

TURISTINĖ   vienkartinė   iki 30d.

 

165


VIZOS KATEGORIJA

7-9DD

8-13DD

METINĖ daugiakartinė (tarnybinė)

 

385


Reikalingi dokumentai:

• Pažyma iš darbovietės apie užimamas pareigas (rusų arba anglų kalba)

• Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;

• 1 spalvota nuotrauka (3,5x4,5, atspausdinta ant kokybiško popieriaus su baltu fonu, veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%, ne senesnė kaip 6 mėnesių)

• Anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė (pavadinimas, adresas. telefono numeris, pareigos);

• Nurodykite visas anksčiau turėtas pavardes, taip pat ir mergautinę;

• Jeigu yra giminaičiai gyvenantys Uzbekistane, nurodykite jų vardus, pavardes taip pat giminystės artumo laipsnį;

• Gimusiems Uzbekistane, reikalinga pažyma iš Migracinės tarnybos, kurioje nurodyta nuo kada gyvenate Lietuvos Respublikoje (pažymos vertimą į rusų kalbą patvirtinti pas notarą).

• Sveikatos draudimas nėra privaloma sąlyga gauti vizą į Uzbekistaną, Tačiau rekomenduojame vykstantiems svetur įsigyti kelionės draudimą. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.

Pastaba: – Šeštadieniai, sekmadieniai ir Uzbekistano Respublikos švenčių dienos į laiką neįskaičiuojamos.


Dokumentai vizai gauti priimami iš anksto sutartu laiku tel. +37067636492, arba el.paštu vizanamb@gmail.com


LAUKIAME JŪSŲ ! MUMS MALONU JUS APTARNAUTI !


Sukurta su „Mozello“ - lengviausia svetainių kūrimo priemone.

 .